Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 9-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 291 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
MIKROSVĚT
22.09.2022 Venkovní hry
MIKROSVĚT
Minulý týden jsme šli na houby a to naše děti děsně nerady. Nakonec to ale dobře dopadlo :-) číst celé
# 55 RYCHLÁ PYRAMIDA (hra do Bambilionu)
22.09.2022 Bambilion
# 55 RYCHLÁ PYRAMIDA (hra do Bambilionu)
Kdo první zavře pyramidu? A kdo komu pomůže, i když nechce? :-) číst celé
7 HER, KTERÉ MŮŽETE HRÁT S PRCKAMA (BAMBILION)
15.09.2022 Bambilion
7 HER, KTERÉ MŮŽETE HRÁT S PRCKAMA (BAMBILION)
Množí se dotazy na nejjednodušší hry v Bambilionu. Jak a kde začít, když máte doma hodně malé děti? číst celé
Zobrazit všechny články
Novinky a akce jen pro vás

Vyplňte e-mail a dostávejte pravidelně tipy na hraní a exkluzivní nabídky.  

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

MIKROSVĚT
22.09.2022 Venkovní hry
MIKROSVĚT
Minulý týden jsme šli na houby a to naše děti děsně nerady. Nakonec to ale dobře dopadlo :-) číst celé
# 55 RYCHLÁ PYRAMIDA (hra do Bambilionu)
22.09.2022 Bambilion
# 55 RYCHLÁ PYRAMIDA (hra do Bambilionu)
Kdo první zavře pyramidu? A kdo komu pomůže, i když nechce? :-) číst celé
7 HER, KTERÉ MŮŽETE HRÁT S PRCKAMA (BAMBILION)
15.09.2022 Bambilion
7 HER, KTERÉ MŮŽETE HRÁT S PRCKAMA (BAMBILION)
Množí se dotazy na nejjednodušší hry v Bambilionu. Jak a kde začít, když máte doma hodně malé děti? číst celé
#1 HALMA (hra do pirátského Bambilionu)
#1 HALMA (hra do pirátského Bambilionu)
2 hráči - 10 minut. Kdo znáte hru halma, tak si asi pravidla odvodíte. Důležité je vědět, že to funguje i tady. :-) číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Každý pátek si můžete přečíst jeden tip na hry a aktivity s dětmi. 
Nejčtenější na blogu
Kontakt
Logo
Dummy bear - velké hry v malých krabičkách
(Po-Ne, 9-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz