Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 9-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Přesmyčky Přesmyčky
Co to je proboha to PÍNKO? Já už fakt nevím, mně už je to jedno, je to prostě NOPÍK. Nebo? číst celé
Soutěž v zírání Soutěž v zírání
Tipněte si, kolik činí světový rekord v soutěži v zírání. Minuty, hodiny, dny nebo dokonce týdny? A kdo vydrží déle vejrat u vás doma? Pravidla a tipy... číst celé
Sudá nebo lichá?
14.10.2021 Venkovní hry
Sudá nebo lichá?
Hra, která se teď objevila v seriálu Hra na oliheň. Ale nebojte, nepůjde tu o život. :-) číst celé
Zobrazit všechny články
Inspirujte se nejen na víkend.

Vyplňte e-mail a každý pátek si můžete přečíst nové tipy na hraní.  

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Přesmyčky
Přesmyčky
Co to je proboha to PÍNKO? Já už fakt nevím, mně už je to jedno, je to prostě NOPÍK. Nebo? číst celé
Soutěž v zírání
Soutěž v zírání
Tipněte si, kolik činí světový rekord v soutěži v zírání. Minuty, hodiny, dny nebo dokonce týdny? A kdo vydrží déle vejrat u vás doma? Pravidla a tipy... číst celé
Sudá nebo lichá?
14.10.2021 Venkovní hry
Sudá nebo lichá?
Hra, která se teď objevila v seriálu Hra na oliheň. Ale nebojte, nepůjde tu o život. :-) číst celé
Námořní bitva (Lodě)
Námořní bitva (Lodě)
Když prší a děti dělaj vlny, zahrajte si lodě. Pro 2 hráče od 7 let. Potřebujete jen 2 tužky a čtverečkovaný papír (nebo tiskárnu). číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Každý pátek si můžete přečíst jeden tip na hry a aktivity s dětmi. 
Nejčtenější na blogu
Kontakt
Logo
Dummy bear - velké hry v malých krabičkách
(Po-Ne, 9-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.