Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Bingo vyjmenovaná slova Bingo vyjmenovaná slova
Bingo s vyjmenovanými slovy je určeno pro ty, kteří se s nimi teprve seznamují nebo se jim je úplně nechce nebo nejde učit. Děti mají bingo obecně rád... číst celé
Běhací pexeso
17.10.2020 Venkovní hry
Běhací pexeso
Pohyb na zdravém vzduchu a zábavná hra, ke které potřebujete jen obyčejné pexeso a větší plácek, aby děti mohly volně běhat, třeba zahradu, park, hřiš... číst celé
NIM s Bambilion kartičkama
15.10.2020 Bambilion
NIM s Bambilion kartičkama
Další hrou, kterou si můžete s Bambilionem zahrát je Nim. Nim je matematická strategická hra pro 2 hráče, standardně se hraje se 16 sirkami, ale my mů... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Bingo vyjmenovaná slova
Bingo vyjmenovaná slova
Bingo s vyjmenovanými slovy je určeno pro ty, kteří se s nimi teprve seznamují nebo se jim je úplně nechce nebo nejde učit. Děti mají bingo obecně rád... číst celé
Běhací pexeso
17.10.2020 Venkovní hry
Běhací pexeso
Pohyb na zdravém vzduchu a zábavná hra, ke které potřebujete jen obyčejné pexeso a větší plácek, aby děti mohly volně běhat, třeba zahradu, park, hřiš... číst celé
NIM s Bambilion kartičkama
15.10.2020 Bambilion
NIM s Bambilion kartičkama
Další hrou, kterou si můžete s Bambilionem zahrát je Nim. Nim je matematická strategická hra pro 2 hráče, standardně se hraje se 16 sirkami, ale my mů... číst celé
11 tipů pro líný den
13.10.2020 Hry na doma
11 tipů pro líný den
Pomoc prší! Mám pro vás 11 tipů jak si užít víkend, když nám počasí nebo Covid nepřeje. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kontakt
Logo
Dummy bear - velké hry v malých krabičkách
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.