Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
10 otázek o mně
12.01.2021 Hry na doma
10 otázek o mně
Pokud trochu tápete a nevíte jakou aktivitu si vybrat a nebo nemáte po ruce žádné pomůcky ani herní komponenty, můžete si zahrát „10 otázek o mně“. číst celé
HRA: Jedna nebo víc
06.01.2021 Bambilion
HRA: Jedna nebo víc
Další hra do Bambilionu pro zábavu, ideální pro 2 - 4 hráče. Jako vždy, jednoduchá příprava a rychlé hraní a tentokrát i zajímavá porce napětí :-) číst celé
Vytvořte si vlastní komiks
27.12.2020 Hry na doma
Vytvořte si vlastní komiks
Návody, příběhy, vtipy, fikce, etiketa, romantika. Najděte v dětech dřímající vyprávěcí talent. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

10 otázek o mně
12.01.2021 Hry na doma
10 otázek o mně
Pokud trochu tápete a nevíte jakou aktivitu si vybrat a nebo nemáte po ruce žádné pomůcky ani herní komponenty, můžete si zahrát „10 otázek o mně“. číst celé
HRA: Jedna nebo víc
06.01.2021 Bambilion
HRA: Jedna nebo víc
Další hra do Bambilionu pro zábavu, ideální pro 2 - 4 hráče. Jako vždy, jednoduchá příprava a rychlé hraní a tentokrát i zajímavá porce napětí :-) číst celé
Vytvořte si vlastní komiks
27.12.2020 Hry na doma
Vytvořte si vlastní komiks
Návody, příběhy, vtipy, fikce, etiketa, romantika. Najděte v dětech dřímající vyprávěcí talent. číst celé
Raz dva tři
25.11.2020 Bambilion
Raz dva tři
Tak chytlavá hra a přitom taková pitomost :-) číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kontakt
Logo
Dummy bear - velké hry v malých krabičkách
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.