Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 9-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
JAK SE HRAJE ŠIBENICE? JAK SE HRAJE ŠIBENICE?
Hra pro mladší i starší školáky. Kdo uteče šibenici a kdo to rozluští tajenku? Zábavná slovní hra, která od které se děti budou těžko odtrhávat :-) číst celé
# 64 SAN SALVADOR (hra do Bambilionu)
31.08.2023 Bambilion
# 64 SAN SALVADOR (hra do Bambilionu)
Jednoduchá postřehová desetiminutovka pro 2 - 4 hráče od 5 let. Kdo se nejrychleji zorientuje? číst celé
OCHUTNÁVKA NASLEPO
29.08.2023 Hry na doma
OCHUTNÁVKA NASLEPO
Uspořádejte velkou soutěž v ochutnávání surovin. A nebo si udělejte malou ochutnávku v úzkém rodinném kruhu. číst celé
Zobrazit všechny články
Novinky a akce jen pro vás

Vyplňte e-mail a dostávejte pravidelně tipy na hraní a exkluzivní nabídky.  

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

JAK SE HRAJE ŠIBENICE?
JAK SE HRAJE ŠIBENICE?
Hra pro mladší i starší školáky. Kdo uteče šibenici a kdo to rozluští tajenku? Zábavná slovní hra, která od které se děti budou těžko odtrhávat :-) číst celé
# 64 SAN SALVADOR (hra do Bambilionu)
31.08.2023 Bambilion
# 64 SAN SALVADOR (hra do Bambilionu)
Jednoduchá postřehová desetiminutovka pro 2 - 4 hráče od 5 let. Kdo se nejrychleji zorientuje? číst celé
OCHUTNÁVKA NASLEPO
29.08.2023 Hry na doma
OCHUTNÁVKA NASLEPO
Uspořádejte velkou soutěž v ochutnávání surovin. A nebo si udělejte malou ochutnávku v úzkém rodinném kruhu. číst celé
VODNÍ HRÁTKY (hry a aktivity do bazénu)
18.08.2023 Venkovní hry
VODNÍ HRÁTKY (hry a aktivity do bazénu)
Kdo by se netěšil do bazénu? Přečtěte si tipy na letní i zimní vodní radovánky. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Každý pátek si můžete přečíst jeden tip na hry a aktivity s dětmi. 
Nejčtenější na blogu
Kontakt
Logo
Dummy bear - velké hry v malých krabičkách
(Po-Ne, 9-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz